TILMELDING

For at kunne deltage i sommerskolen skal du gøre det skriftligt ved at udfylde tilmeldingssedlen på højre side og trykke på send knappen. Vi vil så undersøge om det er muligt at opfylde dine ønsker og derefter vil du modtage en bekræftelse fra os på din mail.

Den sidste frist for at tilmelde sig til sommerskolen er den 30. juni 2021.

Men vi være meget glade for at modtage jeres tilmeldinger så hurtigt som muligt, da det vil være en stor hjælp for vores planlægning.

Venligst bemærk at Sommerskolen har fået nyt bank konto nr: Nykredit Bank 5490-0947146

IBAN kontonummer:DK5254900000947146

SWIFT-adresse/BIC:NYKBDKKK

Betaling skal ske efter modtagelse af bekræftelse af tilmeldingen.

Hvis du/i har behov for hjælp til at komme til og fra sommerskolen, så kontakt Erik på telefon nr. 20896987

Der går bus fra Odense St. til Kerteminde via rute 152, du/i skal stå af ved stoppestedet Dringstrupvej eller Munkebo Bycenter. Du kan trykke på linket nedenunder og se tiderne, samt hvor bussen stopper.

Når I har givet besked om jeres ankomst tidspunkt. Vi vil sørge for at i bliver afhentet på stoppestedet

Overnatning i 3 sengsværelse
Overnatning i 2 sengsværelse
Overnatning i enkelt sengsværelse
Medbringer selv barneseng 0-2 år

Hele perioden 27.07-01.08.2021
Dagsgæst

Morgenmad
Frokost
Aftensmad

Jeg er student/under uddannelse
Jeg er ikke studerende, men jeg har brug for hjælp til at ansøge om økonomisk støtte for at kunne deltage i sommerskolen.

Jeg ønsker kun at deltage i den virtuelle sommerskole
Jeg vil gerne tilbyde at lede en workshop/gruppearbejde på den virtuelle skole
Jeg kan tilbyde at hjælpe med at udføre forskellige Zoom funktioner.
Jeg er indforstået med at betale et skolegebyr på 400,- pr. deltagende person.