Om sommerskolen

 

Bahá´í Sommerskole 2018 Danmark

Bahá'í Summer School 2018 Denmark

SOMMERSKOLENS TEMA OG PROGRAM

 

Sommerskolen 2018: Det Nationale Åndelige Råd har besluttet, at næste års sommerskole skal være et sted hvor der er mulighed for betydeligt billigere ophold end tidligere. Det betyder, at overnatningsstandarden også bliver lavere, men stedet er valgt ud fra, at der i det nærmeste nabolag er mulighed for at leje sommerhus(e) eller finde B&B’s.

Vi håber derfor, at det bliver muligt både at tiltrække dem, som har behov for komfort og en vis service, men også dem, som lægger mere vægt på en overkommelig pris for deltagelse.

Kyst- og Fjordcentret, Voer Færgevej 123, 8950 Ørsted – TLF: 86489685 (det er ved Randers Fjord, for de, som ikke er lokalkendte i Ørsted - hvilket nok er de fleste!) kombinerer disse hensyn, og vi vil opfordre til, at man allerede nu begynder at planlægge efter at deltage i skolen, som ligger tidligere end sidste år, nemlig:

Fra 30. juni til 5. juli.

Temaet er endnu ikke på plads, men der er sendt invitationer til mulige talere med forespørgsel om hvad de kan tale om.

Det ligger fast, at programmet vil blive anderledes end tidligere år: Der bliver højst 1½ times ”foredrag” om dagen, men der bliver mere gruppearbejde / deltageraktiviteter for at komme dybere ind i emnerne, og om eftermiddagen bliver der mere praktiske aktiviteter, hvor vi vil gøre brug af naturen omkring stedet og deres mange muligheder for aktiviteter i naturen.

 

GÆSTETALERE

 

 

 

 

 

Der er inviteret gæstetaler fra udlandet, men vi har endnu ikke en bekræftigelse fra vedkommende, envidere vil der også blive lagt stor vægt på at vi bruger vores egne talenter.

WORKSHOPS

 

Der vil blive afholdt workshops i eftermiddagsprogrammet, emnerne er endnu ikke lagt helt fast, men så snart informationerne er klar vil siden blive opdateret.

 

BØRNEUNDERVISNING

 

Der vil blive udarbejdet et spændende program for børn i alle aldre.

 

UNDERHOLDNING

 

Skolen vil kunne byde på forskellige former for underholdning, musik og dans med videre.

UNDERVISNING

 

 

Email us: mail@bahaisommerskole.dk

Telefon: + 4520896987

Copyright @ All Rights Reserved