Lokalområdet

Bahá´í Sommerskole 2017 Danmark

Bahá'í Summer School 2017 Denmark

KERTEMINDE VANDRERHJEM

Danhostel Kerteminde: Dejlig, grøn og fredfyldt oase – her overnatter du i bøgeskoven tæt ved havet og den børnevenlige strand. Her kan I tage på kystferie eller afholde møder og fester. Samtidig har I mulighed for at opleve Kertemindeegnen gastronomi, kunst og natur.

i et grønt område med røde valmuer ligger Danhostel Kerteminde tæt ved den børnevenlige ”Sydstrand”. Her er vandkvaliteten og de sanitære forhold i top, og strandene kan derfor stolt hejse det blå flag. Det er svært at finde et smukkere sted at overnatte mellem frugt- og bøgetræer. I de charmerende røde træbygninger er der 30 værelser, som alle har egen indgang, trådløst internet samt eget bad og toilet. Alt befinder sig i et plan og er derfor meget handicapvenligt.

KERTEMINDE BY OG OMEGN

Oplev Kertemindes kunstnere, vikingehistorie, sport samtFjord & Bæltcentret

Vågner I op og vil på udflugt, så er der kun 10 minutter til den hyggelige bymidte, den idylliske havn samt Fjord & Bæltcentret, hvor I bl.a. får viden om sæler, fisk og marsvin. Besøg også maler Johannes Larsen Museet, da Kerteminde ligesom Skagen var kendt for at tiltrække mange kunstnere pga. det flotte lys, der findes på Kertemindeegnen. Er I mere til fordums tider og vikingehistorie, så er der også vikingemuseet i Ladby. Og for dem, der vil ud og røre sig endnu mere, kan du leje en af byens tennisbaner lige ved vandrerhjemmet eller tage en løbe-, cykel- eller vandrer tur langs den flotte natur ved Storebælt.

Fyn er fuld af oplevelser

”Fyn, Langeland og Ærø er Nordeuropas foretrukne destination for aktive livsnydere, der rejser efter følelsen af at opleve nye eventyr både arbejdsmæssigt til møder/konferencer og privat til ferier. Følelsen af at være til stede i nuet. Være i det autentiske. Opbyg­ge nærværende relationer. Fyns kvalitetsoplevelser på konferen­cesteder, langs kyster, i øhavet og i byen er et besøg værd hele året.”

Email us: mail@bahaisommerskole.dk

Telefon: + 4520896987